HUMOR SUROBOYOAN JILID 4 PDF

0 Comments

Humor Suroboyoan – Jilid 3. Halaman 3 Sumber cerito jilid telu iki sik pancet njagakno seko wong mblakrak, dhadhi lek onok Halaman 4. Daftar Isi. Humor Suroboyoan Jilid 1. Text; Jare, · Ndhik, · Ambek, · Mari, · Onok, · Ngono, · Arek, · Suroboyoan, · Jilid, · Wonokairun, · Read the latest magazines about Wonokairun and discover magazines on

Author: Shakalmaran Vutaur
Country: Swaziland
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 6 June 2013
Pages: 86
PDF File Size: 17.53 Mb
ePub File Size: 7.22 Mb
ISBN: 694-5-97301-147-8
Downloads: 63999
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malacage

Tibake Togog iku sugih, montore sedan anyar. Cumak yo ngono, Wonokairun dendam pol nang supir taksi iku mau, pokoke ditengeri wonge lemu ireng kopiahan. Laopo kon surobkyoan kono dik” jare Surobogoan ambek bengok-bengok. Tak gibheng Halaman 10 dari26 Humor Suroboyoan — Jilid 1 koen!!!.

Lha malem Rebone iku acarane ngombe. Selawe iku aku kabeh Setali tiga uang, jenenge. Kira-kira karek seprapat gelas dek-e metu nang dalan. Aku lak mari ngandangno wedhuse Bapak ta. Aku mari meguru nduk Gunung Kawi.

Bareng wis mari diservis, Wonokairun minggat. Gak onok narkoba blas. Pitik tuwo ambegane wis senen-kemis, mlayu, tapi yo gak isok banter.

Dasar Mat Pithi, gak cumak nafsune sing gak isok dilereni, lha wong gandule ae gak mekakat gedine. Pas mbukak laci, tibake Cak War ndhelok onok fotone wong lanang dhempal brengosan. Padahal sing tak sun mau iku tanganku dhewe”.

Related Posts  LA ORALIZACION SANTIAGO ALCOBA PDF

Mbarek nembak-nembak nang ndukur Kapten Mat Pithi mau bengak-bengok. Dhadhak ujug-ujug dumadhakan, Cak Dri kuaget sampek mecitat krungu onok wong akeh nyanyi selamat ulang tahun.

Humor Suroboyoan – –

Cak Drokim mlongo, lha wong uyuhe yo cumak ngotori ruangan Cafe, gak onok sing muncrat nduk ember. Cumak gak usah kuatir. Kapanane Soleh digebeg duren raine bundhas kabeh” jare Togog. Pas arep mangan siang, Yuk Ni ngejak metu wong loro. Mari mikir dhiluk, Wak So mbengok nang anake, “Le!. Sopo gak mangkel, ndelok jago enom mau bolak-balik nyengklak babon-babon nganyeng mau iku. Pas katene mulih, Bunali protes maneh nang pelayane opoko kok penthole saiki rodho cilik gak koyok wingi.

Tapi kok jarene cumak kecepatan tangan lan ilusi? Beo mau dipentheng swiwine, terus dipaku nang tembok. Isuk-e, Macan Nusantara iwak gathul, bukan nama sebenarnya ketemu Zulfan.

Seko pinggir embong Muntiyadi mbengoki bojone. Sampeyan pesen pasir pirang truk?

Ar-Risalah Al-‘Aliyah – Jilid 4

Sing pertama, aku kepingin ndhuwe dhuwik sak karung,” jare Kayat “Meremo dhiluk. Wis ta, tak jamin gak bakal nyatek. Ujug-ujug ruang tamu sing mak suroboyoaan iku berubah dadi bawera.

Dapak gak ngono mosok koen tak racun dik…. Opo nggawe silet ae? Tapi Tatang gak ngiro lek iki tibake apel sing terakhir, soale Wiwik njaluk putus. Cumak untunge, entutku iku gak mambu ambek gak onok suorone, dhadhi gak onok sing ngerti. Lek Sapari mek salin thok terus budhal mancing. Ketokane cewek iku wis kuesel ngenteni kudhu ngamuk ae.

Related Posts  LJUDSKI RODE USTANI PDF

Fatal Chaos (Jilid 4) 4th Attack

Mbah Surti, embahe Mat Sueoboyoan, lungguh lesu ndik kursi sing wis jebol kabeh. Opo ae kari njaluk, jangan asem, rawon, brengkes, sembarang sing enak-enak pokoke. Aku pingin takok opo sik oleh tah aku ambek bojoku iki main koyok manten anyar? Bu gurune ngambung kadone ambek mbedhek, “Isine kembang yo Mari wis tuwuk dulin, akhire Wonokairun mulih.

Mat Pithi mara ndik dokter Dul Kamdi, berobat. Sak wise rodok suwe, ambek nahan larane, napase ngos-ngosan, Jane takon “Ola opo empik-ku peno tendang, cak? Mat Pithi pancen nggladrah.

Tapi Wak So sak sroboyoan iku paling gumun ambek lawang wesi krum-kruman sing isok buka tutup dhewe, opo maneh isok muning mak tiing! Lha selak peteng, je Dance and humor scene, the artist from Lyon diverts the idea of battles by making two clans clash: Pas nggiring wedhuse mlebu kandang kok kurang siji.