GHIDUL OSPATARULUI PDF

0 Comments

Phone, Suggest a phone number de ospatar sau de ghid in turism. College & University. Posts about de ospatar sau de ghid in turism. There are no stories. Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os! – Da, domnule, v -am adus-o. Care este problema? – Vrei sa vezi daca nu cumva carnea. Barman Ospatar. Ghid de turism TravelMaker · GfK Romania – Institut de cercetare de piata S.R.L. · Operator sondaje de opinie – teren GfK Romania – Institut.

Author: Akisar Yozshukree
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 14 April 2013
Pages: 421
PDF File Size: 19.47 Mb
ePub File Size: 1.19 Mb
ISBN: 741-2-27333-823-7
Downloads: 61365
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltiktilar

Doriti sa pastrati coverele sau serviti masa mai tarziu. In timpul pregatirii preparatelor de catre bucatari, trebuie debarasata masa clientului de toate obiectele de care nu are nevoie farfurii suport, pahare care nu se folosesc si se mai completeaza bautura in pahare, dupa caz.

Meseria de ospatar este, as putea spuneo meserie intr-o continua dezvoltare. Therefore, to be able to join one of our Ocean Liners and Yacht, you are required to complete the below trainings: Inainte de a debarasa se recomanda un desert, asta in cazul in care nu s-a comandat la inceput. Cand preparatele sunt pregatite pentru servire, se verifica inainte de a fi duse la masa. Dati-mi voie sa prezint comanda dumneavoastra You don’t have any saved cover letters.

We recommend these similar jobs. Debarasarea se face la fel de organizat si cat mai repede pentru servirea urmatorului fel. All cabins have wall to wall carpet, telephone, TV and bathroom.

Related Posts  BUILDING BLOCKS BY LUKE JERMAY PDF

Transportul se face cu maxim doua farfurii pe mana stanga si doar una pe mana dreapta.

Dupa ce s-au indeplinit aceste aspect ospatarul este pregatit sa isi inceapa activitatea. La sfarsit clientul trbuie intrebat cum doreste sa achite nota de plata, relatand procedurile de incasare a banilor chas, carte credit, cont camera,protocol.

If you meet the following criteria, Apply today! In turism, meseria de ospatar se structureaza pe anumite departamente, cum ar fi: Ospatadului timpul se tine cont de ordinea de servire: Timpul de servire al bautulrilor trebuie sa fie cat mai scurt.

Este totul in regula?

Do you have previous experience on a luxury ship or hotel? The meal hours are posted on board. Pe tot parcursul servirii atitudinea trebuie sa fie pozitiva, din cand in cand clientul trebuie intrebat daca mai doreste ceva, dupa ce mananca se intreaba ospataului nu doreste o cafeluta sau o bautura digestiva.

Barman Ospatar, sc gill impex srl – Apply on eJobs!

In momentul owpatarului care se ajunge la masa, ordinea de servire va fi aceasi ca si la bauturi, in acelasi timp se prezinta clientului fiecare preparat.

We are looking for Hotel personnel with high end hospitality background who are dedicated and creative to join or ocean or river teams. In unele cazuri ospatarul este cel destinat sa faca acest lucru, beneficiul principal este ca i se da seansa sa se familiarizeze ospataruului repede cu oaspetele, fiind prima persoana cu care are oaspetele are contact. La sfarsit se repeta comanda pentru o siguranta mai mare si in acelasi timp pentru ai arata clientului cat de important este pentru ospatar si pentru restaurant.

Related Posts  DANAH ZOHAR SPIRITUAL INTELLIGENCE PDF

Select the CV that you want to apply.

Barman Ospatar

Pe toate mesele trebuie sa fie cos de gunoi si un dispencer cu zahar. Imediat dupa ce s-a luat comanda de bauturi se fac recomandarile pentru mancare. Servirea se face de la primul venit pina la ultimul, indrumati in principiu de seful de sala. You can’t apply because: In cazul in care lasa este preegatita pentru un eveniment de tip conferinta, atunci se folosec mai multe tipuri de aranjamente.

GHIDUL OSPATARULUI – Free Download PDF

You will be provided with details for our port agent before signing on. Limited free space and living together with a fellow crew member may be a new and different experience.

Plecarea personalului se face abea dupa ce impreuna cu personalul de la A LA Ospstarului, se verifica restaurantul si oficiile, in cazul in care mai este ceva de remediat sa se remedieze pina in momentul redeschiderii restaurantului.

Operatiunea de intampinare este prima cheie pentru a ne castiga un posibil client.