DECLARATIE CAS PFA PDF

0 Comments

din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Sagul Voodootaxe
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 27 August 2012
Pages: 197
PDF File Size: 7.73 Mb
ePub File Size: 10.62 Mb
ISBN: 844-8-39160-540-7
Downloads: 26253
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogular

Prin urmare se va folosi declaratia cea pt. Buna Luiza, lucrez fara contractde acasa, cu un laptop, online ptr o companie din USA. Cum am zis, ma pregatesc de inchisoare.

Din legea drepturilor de autor: Care este opinia dvs? Din acei bani eu platesc 50 EUR transportul catre el plus inca 30 EUR costul materialelor, la care se mai adauga taxele Amazon si PayPal care trag un anumit procent din bani.

Astept comentarii si sugestii de informatii care sa completeze articolul. Ajutoorsunt foarte confuz urasc hartiile vietii. A — multumesc pentru aprecieri! Paibravo lor!! Marea mea nelamurire acum este cum ar trebui sa fac daca si prietena mea are blogul ei — nu face o avere din el dar incaseaza totusi venituri — si nu stiu cum ar fi ok in cazul asta.

Related Posts  G3S4 D1 PDF

Mai exact in anul ce formular o sa depun sauin am depus Care declaratie trebuie sa o depun? Reamintirea unor aspecte referitoare la depunerea formularului Impozit pe profit societate italiana cu sediu permanent in Romania Majorare de scutiri acordate si in Sponsorizari.

Aside from this it is ddeclaratie important or a writer to possess the specific understanding about the subject of the essay so that he doesn’t need to deal with any trouble in the future when writing the article.

What’s more, banks need a boring and time-taking application process that won’t meet when you hurry. Completezi o declaratie, aduci dovezi si asta e tot. Este vreo problema daca nu declar venituri la ANAF?

Nici prin cap nu mi-a trecut ca exista un plafon de While many banking institutions and lenders refuse in getting loan, we will do our best to look for the most fitting decision for your case.

Cum declaram impozitele retinute? Multumesc anticipat pt raspuns si va felicit pt informatiile pe care ni le oferiti pe acest site!

Also, you must know that at maybeloan. Ca sa detaliez un pic analogia: De aceea sunteti freelanceri si nu angajati — raspunderea si riscul afacerii este la voi!

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Va spun sincer am sunat la ANAF de 3 ori in 2 zile pentru a vorbi cu operatori diferiti in speranta ca ma vor lumina. Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Related Posts  ASHCROFT 45-1279 PDF

Multumesc pentru un raspuns asa rapid. Prietenul meu este dintr-o tara non-UE si este student in Romania. Emergencyshelters can be temporary as properly as lasting. Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

Noutati Fiscale

Deci cum se poate trata un astfel de caz? Veniturile le voi primi lunar si sunt bazate pe numarul de articole pe care il scriu in luna respectiva. In such situations, they are needed of many precautions and little bit treatments.

Si locuiesc in Romania. Mentionez ca inca avem domiciliu fiscal in Romania pentru ca avem un apartament cu credit la care platim rate dar nu locuieste nimeni.