CARTI POMICULTURA PDF

0 Comments

Povesti cu si despre plangeri in Samsung S8 – Garantie · Numetal – Alternative rock · Platforma crypto trading & wa Vreau sa scriu o carte · Aparitia Vietii pe. Asigura protectia cerealelor inca de la semanat cu noul fungicid Systiva FS. Article Information: Categorie: Fungicide: 09 August Fungicidul Systiva. In pomicultura, dupa efectuarea taierilor si stropirilor de iarna Nu inteleg un lucru:sunt carti destule despre pomicultura,de ce nu va informati?.

Author: Samunos Doukus
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 28 September 2009
Pages: 106
PDF File Size: 20.9 Mb
ePub File Size: 4.9 Mb
ISBN: 546-1-55961-196-5
Downloads: 21963
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tesho

Librarie online

M-ar interesa, in mod deosebit, ce stropiri sa fac la mar ca sa nu mai faca viermi concret ce solutii sa folosesc, cum sa le administrez si cand anume.

Detalii pe mail bogdan03chk yahoo. Palmeta Ruzyna Acest sistem de cultura are nevoie pentru dirijare de spalieri cu mai multe sarme. Asta cartti ca necesita polenizator. GradinarulUrban 14 Dec Fungicide 09 August Descopera primul fungicid cu actiune foliara, aplicat direct pe seminte si scapa de grija primului tratament din primavara.

Sunt novice in ale pomiculturii si am o livada de 30 de pomi poicultura 2 ani, perioada in care am stropit-o cu aceasi solutie pe care am folosit-o la vie. Un timp o mare neliniste si urgenta ma cuprinsese. Vand seminte de tomate negre maro si seminte tomate verzi,deosebit de gustoase,crestere nedeterminata. M-am interesat pe la vecini si mi-au zis ca pamintul eate zona aa de cultura.

La aceste stropiri, se folosesc unul dintre urmatoarele produse: Prelungirile se scurteaza la o treime sau jumatate din cresterea anuala, iar axul cu cm mai sus.

Related Posts  ANNE HERRIES BARTERED BRIDE PDF

Consider ca este un material util. Cu zile inainte de recoltare nu se mai stropesc. Este deopotriva in favoarea Min.

Bineinteles ca lastarii de jos pina la inaltimea de 50 cm se rup usor cu mana ,lasindu-i numai pe cei de la varf,pe cat posibil sa fie simetrice pentru ca pe cand va inta pe rod,pomul sa fie in echilibru. Impotriva lor ne putem apara facand stropiri tratamente cu insecticidul: Ai facut facut un gest frumos si multi or sa-ti multumeasca in gand! Va multumesc daca ma puteti ajuta cu un sfat.

Termeni si conditii Politica de retur Contact A. Mult succes,daca aveti nelamuriri,scrieti-mi! In iarna ce urmeaza plantarii de toamna se va aplica un tratament pomiccultura un insecticid. Ministerul Agriculturii a finantat un proiect de monitorizare si cuantificare a efectelor tratamentului semintelor cu insecticide neonicotinoide.

Conteaza zona, ma aflu cu livada la curbura muntilor carpatzi.

Plantarea pomilor a fost facuta pe rindui cu distanta de 5 m. Va rog sa ma ajutati, nu am cu cine sa ma sfatuiesc. Precis ca primul este auto steril. Noi avem o livada de meri si au fost stropiti de tatal meu conform programului ,ultima stropire a fost in iulie. Astfel lastarii laterali crescuti pe ramificatiile principale vor fi eliminati pentru aerisirea interiorului coroanei.

Doru in 17 Februarie Buna ziua, Am o livada de pruni,cca catti ari.

Dupa plantare pomii se scurteaza la cm, iar cqrti cu ramuri anticipate la cm. Pomi fructiferi Arbori Arbusti. Spune-mi te rog,in perioada asta de repaos vegetativ ce este mai eficient pt. Visinii se umple de paduchi. Mar interesa cam citi pomi intra pe un hectar si cum ar trebui sa pregatesc terenul pentru plantare daca trebuie sa fac ceva tratamente inainte de a planta.

Related Posts  CORDWAINER SMITH LOS SEORES DE LA INSTRUMENTALIDAD PDF

Dupa asta pomii se infasoara in zona tratata cu fasii de tifon sau panza rara ex.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Prima bifurcare se realizeaza la cm. Plante medicinale de la A la Z. Sa fii viticultor implica si o multime de probleme si provocari la care trebuie sa gasesti zilnic solutii.

Se recomanda ca pomii sa fie astfel plantati incat cepul sa fie orientat spre sol. Cu parere de rau,dar asa din 2 vorbe nu-si poate da seama nimeni care e problema de se usca pomii. Un agricultor in 02 Aprilie ptr Geo: Intreaga gradina e invadata de aceste insecte.

Titlurile favorite sunt la un click distanta.

Sfaturi practice pentru gospodari. Acumaprincipala urgenta sunt frunzele. De asemenea nu e bine sa mai administram ingrasaminte,care ar face ca lastarii sa mai creasca si sa aibe un continut mare de apa si iarna sa inghete. Inatreq Active de la Corteva Agriscience Fungicidul inovator care tine sub control bolile specifice cerealelor Article Information Categorie: Stefan in 04 Aprilie Salut, De vre-o 2 ani ma chinui cu tratamente care vad czrti nu prea au rezultat in livada mea.

Stropiti cat mai repede,pe sub frunze,in special dosul frunzelor. La zile se repete tratamentul nr. Pomii pomiculturx planteaza in pozitie oblica sub un unghi de de grade de verticala.