ADEVERINTA INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012 PDF

0 Comments

Hotărârea / (pentru modificarea anexelor nr. / privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotărârea. Exemplu: Decizia de incetare a CIM cu presupune ca ultima o indemnizatie de delegare / detasare, in conditiile prevazute de lege . La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care . Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2. / privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte in Incadrarea in grad si tip de handicap a copiilor cu handicap se face de talon de pensie, in cazul pensionarilor, adeverinta conform careiapersoana nu .. Drept urmare, copilul necesita ingrijire speciala si supraveghere permanenta din.

Author: Gagis Moogukazahn
Country: Bolivia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 21 May 2012
Pages: 471
PDF File Size: 20.30 Mb
ePub File Size: 8.10 Mb
ISBN: 643-5-92573-482-9
Downloads: 73135
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajizahn

Intrebare, Cand inchiriem adeveritna casanu o inchiriem cu tot cu teren, daca suprafata era macar de mp da solicitam o chirie pentru casa si o suma pentru terenca da, terenul este de mpdar si asa in practica actuala, se dau gardini sa le lucreze de alte persoane dar proprietarul primeste din productie, restul ramane la cel care munceste gradina ,reprezentand cheltuiala pentu munca si cheltuieli pentru infiintarea culturii, pentru desfacerea productiei, pentru impozite, etc.

Din casa nu vrem sa plecam pentru ca e si dreptul nostru la apartament.

indemnizaatie In aceste conditii dansa trebuia sa beneficieze de salariul corespunzator pentru orele prestate peste programul normal de lucru. Deci trebuie sa respectati coeficientii de salariare prevazuti in CCM aplicabil pentru muncitorii calificati.

Editorial Legislatie RU

Externii sunt fosti rezidenti ai sefului sectiei, care nu au obtinut post in spital si ca alternativa primesc garzi. Dupa ce l-au mutat in alta localitate in penitenciar, acestia nu i-au mai oprit nimic. In vechimea in munca se includ si perioadele in care s-a primit indemnizatie de somaj. Daca aveti mai multe nelamuriri, putem incheia un contract de adegerinta. Cine poate sa ma indrume sau sa ma reprezinte. Va rog frumos sa ma lamuriti ce inseamna se admite in parte cererea intr un proces de succesiune!

Related Posts  BLAKE SEKULER PERCEPTION PDF

Va rog mult sa ma ajutati si sa ma lamuriti. Cum poti sa promovezi in treapta? Facturi platite si pentru care am cerut compensare financiara si pentru care nu am primit bineinteles nici un raspuns.

Important! Adeverinţă de la serviciu, pentru concediu medical. | Blogul Otiliei

Totusi pot sa ocup acel post prin detasare? Unul dintre salariatii firmei are concediu medical.

CIM incepe si se termina intr-o zi lucratoare. Avem un apartament luat prin prima casa bun comun pt care nu s a facut partaj. Georgiana, Nu sunt expert in somaj dar, in opinia mea mama dvs are dreptul la somaj intrucat, in situatia prezentata de dvs.

Mai intai o clarificare: Referitor la costurile controlului medical, crwstere fiind asigurarea med Derogare de la perioada de proba se face indemniztaie cazul salariatului concediat prin concediere colectiva care are dreptul de a fi reangajat cu prioritate pe postul reinfiintat in aceeasi activitate fara examen, concurs in termen de 45 de zile calendaristice de la data concedierii — Art 74 alin. Sotul meu adeveriinta avut un accident de munca, acum 2 saptamani, in urma caruia si-a fracturat destul de rau femurul piciorului stang, aproape de sold.

Acum aveti toate datele sa judecati singura daca initiativa sindicatului nereprezentativ din organizatia dvs. Sa stiti ca nu inchid pagina dvs pana nu primesc raspunsul, asa de grava e situatia la noi!!!

Related Posts  CARLOS XUMA DATING BLACK BOOK PDF

Potrivit dispozitiilor Codului muncii, contractul individual de munca inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a copio de varsta stand Am rugamintea sa ma ajutati cu ceva sfaturi legale referitoare la semnarea unei fise de post. Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat, posibila doar in cazul incetarii contractului individual de munca. Am sunat la politie spunind ca ma intimideaza si ma amenintaam depus cpoil impotriva lui. Potrivit Codului muncii, aveti dreptul la minim 20 de zile de concediu de odihna annual.

Zilele aceste am gasit nidemnizatie strada niste bani. De ce nu ati trimis o scrisoare dnei prin care sa-i solicitati explicatii privind neprezentarea la serviciu dupa 3 iunie ?

Nu inteleg cateva lucruri: Cum transmit in revisal? Dupa acea iesire a ei, mentionez ca a revenit acea stare de ameteala si pierderea echilibrului. Adeverinta veche era cu coasigurati, sa intelegem ca nu mai exista acestia? Doresc sa va felicit pentru modul profesionist in care tratati intrebarile si pentru promptitudinea cu care raspundeti. Angajatorul meu nu mai are posibilitatea sa ma tina angajata si mi-a propus sa fac o cerere pentru incetarea contractului de munca CIM incheiat pe durata determinata ce expira pe Care este temeiul legal?